Jokaisella vaatteellamme on tarina

HanJan-mallistomme syntyi rakkauden tilaan, jossa sulka laskeutui syliimme ja kietoutui toiseen sulkaan logossamme. Kuten feminiininen Ying & maskuliininenYang. Vastakkaiset voimat, jotka tukevat toisiaan muodostaen kokonaisuuden ja tasapainon. Toista ei olisi ilman toista Han=Hanna ja Jan=Jan-Erik. Seuraavaksi Hannalle näytettiin uni, jossa malliston materiaaliksi valikoitui kierrätetyt huivit. Löytyi syy siihen, miksi kaapit olivat täyttyneet pashmina-huiveista jo ennen suhteen alkua. Rakkaus kierrätysmateriaaleihin on olut aina lähellä sydäntä. Samaan aikaan, alle puoli vuotta tapaamisestamme, alkoi syntyä myös idea satukirjasta, jossa Jänispupu (=Hanna) ja Valkoinen Karhu (=Jan-Erik) seikkailevat mystisessä maailmassa. Liise Saari toteutti tuotelapun kuvan, jossa Jänispupu ja Valkoinen Karhu syleilevät toisiaan. Kuvassa näkyy 7 chakraa. HanJan on enemmän kuin vaatteet. Se on energiaa, voimavärejä ja syvempää merkitystä. Vaatemallisto heijastaa meidän tarinaamme ja arvojamme. Se henkii hyvää energiaa, syviä keskusteluja, voimaantumista, toisen kuuntelemista ja tasapainoa. Toisen auttamista, rauhaa ja rakkautta. Vaatemallistomme tekeminen vaatii läsnäoloa hetkessä ja luottamusta intuitioon. Voimavaatteita ei synny suorittamalla vaan kiireettömästi rauhasta käsin, luottaen että juuri oikea määrä huiveja kyllä löytyy. Vaatteisiin yhdistyy 2-3 huivin tarina. Kaikki huivit löytyvät pääasiassa etelä-suomen kierrätyksestä. Paritamme huiveja yhdessä. Sen tuntee, kuuluvatko huivit yhteen. Joskus huivi odottaa oikeaa kaveria kuukausiakin ja joskus epäharmonia paljastuu leikkuupöydällä. Silloin huivit päätyvät rauhassa odottamaan uutta kaveria. On uskomatonta miten uniikit sulkavaatteet löytävät kantajansa. Siinä on taikaa. Ihan kuin universumi välittäisi tilauksia, joita toteutamme. Malliston tekeminen vaatii kovaa työtä ja sitoutumista. Jos tämä olisi helppoa, kaikki voisivat tätä tehdä. Voimme tehdä taidetta ja auttaa ihmisiä näiden vaatteiden avulla. Olemme niin kiitollisia tästä lahjasta ja rakkaudesta.

Hanna, vaatetusalan moniosaaja

Olen Hanna, luova ja seikkailunhaluinen ideoiden toteuttaja. Olen kierrellyt kirpputoreja ja valmistanut kierrätysmateriaaleista vaatteita koko elämäni. Tämä intohimo on juurtunut minuun syvälle. Yli kymmenen vuotta sitten, kun asuin Jyväskylässä, työskentelin alueen suurimmassa kirpputorimarketissa ja valmistin jo silloin vaatteita kierrätysmateriaaleista. Silloin syntyi Ihanna Design -tuotemerkkini, jonka esittelin catwalkilla kirpputorin aulassa. Tunnelmaa loi Kerro Kerro Kuvastin -teema, jossa räsymatot toimivat catwalkina ja ystäväni olivat ihania ja inspiroivia malleja.

Vaikka nautin suuresti luovasta työstäni, kaipasin jotain uutta. Palatessani Turkuun sain odottamattoman tarjouksen vanhalta vaatetusalan opettajaltani. Vaikka esiintymispelko hiipi mieleeni, päätin ottaa haasteen vastaan. Opetin sitten vaatetusalan ammattikoulussa kymmenen vuoden ajan. Siitä viimeiset kolme vuotta olivat elämäni vaikeimmat – taistelin sisäilmaongelmien ja työpaikkakiusaamisen kanssa. Kävin läpi vaikean avioeron ja irtisanouduin viimein itse.

Näiden haasteiden jälkeen pysähdyin miettimään arvojani ja sitä, kuka todella olen. Luovuuteni oli hetkellisesti hukassa, kunnes kohtasin Jan-Erikin, ihanan mieheni, 3.11.2020. Tämä päivä on merkittävä, joten valitsimme saman päivän nettisivujemme ja verkkokauppamme lanseeraukseen. Esittelimme todella pian tapaamisemme jälkeen HanJan-malliston kesällä 2021 Natural High Heeling -festivaaleilla. Mallisto ylitti kaikki odotuksemme ja sai suuren suosion. Se heijastaa arvojamme yhdistäen ekologisuuden ja luonnonläheisyyden ainutlaatuiseen kädenjälkeeni.

Olen löytänyt uudelleen intohimon työhön ja uskon vahvasti, että työ voi olla luova seikkailu. Saan nyt valmistaa rakkaudella Turussa tarinallisia ja merkityksellisiä vaatteita. Osaan myös nauttia enemmän hetkestä ja unelmoida suuremmin. Yhteistyössä ja rakkaudessa piilee voima, joka ajaa meitä eteenpäin. Olen kiitollinen tästä matkasta ja innoissani siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Rakkain terveisin, Hanna

Jan-Erik, paljon enemmän kuin hieroja

Olen Jan-Erik ja hieronnan maailma on intohimoni. Jo lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella uskon, että jokaiselle asiakkaalle on tarjottava yksilöllinen hieronta, joka vastaa heidän tarpeitaan. Valviran hyväksymänä koulutettuna hierojana ja Thaimaan virallisesti hyväksymänä Thai Jooga Hierojana pyrin tarjoamaan monipuolisia hoitokokemuksia. Lisäksi minulla on osaamista kuumakivihieronnasta ja intialaisesta päähieronnasta.

Hierontatyön lisäksi olen aktiivinen HanJan-malliston suunnittelussa, johon tuon oman panokseni. Olen myös erikoistunut intialaiseen päähierontaan, jota tarjoan myyntitapahtumissamme. Luonto ja aamuiset joogahetket ovat minulle tärkeitä. Uskon terveyden ja hyvinvoinnin lähtevän tasapainosta kehon ja mielen välillä.

Tervetuloa rentoutumaan ja löytämään hyvinvointia kanssani toimitilassani Turun keskustassa, V.O.G Hiushuoneen alakerrassa. Odotan innolla tapaamistamme ja mahdollisuutta auttaa sinua voimaan paremmin.

Ystävällisin terveisin, Jan-Erik